OM OS


Hvem er vi?Det var en stor passion for indretning og gedigent håndværk....


Og ikke mindst det industrielle design og den rå stil, som var ideen bag The Old Garage.

Butikken blev grundlagt i en gammel stolefabrik i en baggård i hjertet af Viborg - heraf navnet The Old Garage

Lokalerne fremstår rå og upolerede og danner de perfekte rammer for The Old Garage. Butikken består af to etager. 1. salen indeholder en fuldt funktionel lejlighed. Lejligheden er indrettet med inspiration fra New Yorks penthouselejligheder og Soho i London, som er et multikulturelt område præget af småindustri, handel og kultur
Når det industrielle er kernen i ideen...

1. sals lejlighed

NEW YORK meets LONDON SOHO


Alt i lejligheden er til salg!
Lejligheden er lavet som inspiration til vores kunder, hvor vi viser vores bud på, hvordan det industrielle design kan indgå i boligindretningen.

Det skal altid være en inspiration at besøge vores butik, så udstillingen og dermed lejligheden ændrer sig fra uge til uge.

Butikken fremstår..


i et unikt fabrikslook - med rå fritlagte luftkanaler og bjælker...

De gamle og "kasserede" loppefund

får gennem vores passion for design og indretning, nyt liv gennem upcycling og genbrugDet er en stil, hvor alting ikke behøver være så poleret og fint. En stil - hvor vi leger med form, farve, materialer og udtryk.

Hos os er der ikke noget rigtigt og forkert - men der er plads til glæden ved indretning og ved at lade fantasien skabe rammerne for den unikke bolig.

Vi forsøger gennem vores passion at inspirere vores kunder til at lege med den industrielle stil i indretningen - om det så er de få enkelte ting, der bliver blandet med klassisk design i kundens hjem, eller om det er en større udskiftning er underordnet


Møblerne og lamperne er originale fra fx den tyske industri eller fra nedlagt industri i Danmark. Vi opkøber overalt i Europa, og intet ønske er for stort til os....Vi er Stine og Dennis!Dennis har en særlig evne til at finde og skabe nogle gode kontakter, der kommer vores kunder til gode i form af gode priser og lækre unika produkter. Dennis er serviceorganet i The Old Garage

Stine er derimod det kreative geni...
Hun er qua en uddannelse som bygningsmaler butikkens kreative sjæl. Det er Stine, som står i værkstedet og tryller med de gamle loppefund og giver dem nyt liv.